A ajuns la spital după ce s-a vaccinat anti-Covid. Cum se simte Ministrul Sănătății din Australia

1 lună in urmă 1

Un ministru australian a ajuns în spital după vaccinareUn ministru australian a ajuns în spital după vaccinare

Incident în Australia, după ce ministrul Sănătății, Greg Hunt, s-a vaccinat împotriva noului coronavirus. Acesta a fost internat în spital la două zile după ce a primit serul. Potrivit informațiilor furnizate de cabinetul său, ar fi vorba despre o infecție. 

MARŢI, 09 MARTIE 2021, 11:44

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: Irina Chirtoc

Ministrul Sănătății este tratat cu antibiotice și lichide, urmând să își petreacă noaptea în spital, sub supraveghere medicală. 

”Este de așteptat să se recupereze complet. Condiția sa nu ar avea legătură cu vaccinul”, se arată în comunicatul cabinetului său, care nu a dat detalii legate de simptomele pe care le-a avut, scrie Daily Mail. 

Greg Hunt, în vârstă de 55 de ani, anunțase pe Twitter că i-a fost administrat vaccinul anti-Covid AstraZeneca, unul dintre cele două aprobate în țară. 

Yesterday, Dr Vanessa Haller, aged care nurses Tracey, Thirza and Bec, clinic cleaner Derrick, Former Prime Minister Gillard, Professor Brendan Murphy and I had the privilege of being vaccinated against COVID-19 with the AstraZeneca vaccine. pic.twitter.com/wbITnvD0C7

— Greg Hunt (@GregHuntMP) March 8, 2021

Hunt devine al treilea membru al Guvernului Australiei care este internat în spital, după ministrul Apărării, Linda Reynolds, și Procurorul General, Christian Porter.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă