A activat clauza: Rapid, prima mutare din această perioadă de mercato! Suma achitată

3 săptămâni in urmă 13

  • Cupa Ligii Angliei: Chelsea-Tottenham, miercuri, 21:45, Digi Sport 1

  • WTA Melbourne: Simona Halep-Destanee Aiava, miercuri 11:30, Digi Sport 2

Anunțul a fost făcut de Bogdan Apostu, impresarul mijlocașului dorit și de FCSB în 2020, care a dezvăluit că Rapid a activat clauza și va trebui să achite 150.000 de euro.

Alexandru Albu, transfer definitiv la Rapid

Suma de 150.000 de euro se adaugă celor 50.000 de euro plătiți deja de Rapid Concordiei Chiajna pentru împrumutul lui Alexandru Albu.

Rapidul a plătit 50.000 de euro împrumutul și încă 150.000 de euro suma de transfer, pe care a activat-o”, a spus Bogdan Apostu, la conferința de presă de prezentare a transferului lui Karolis Laukzemis la UTA Arad.

Decizia Rapidului de a-l transfera definitiv pe Alexandru Albu nu este surprinzătoare, având în vedere că jucătorul de 28 de ani, care poate evolua atât ca stoper, cât și ca mijlocaș în fața apărării, s-a impus rapid în echipa lui Mihai Iosif.

Alexandru Albu, al doilea cel mai bun marcator al Rapidului

Vezi Minunile subacvatice ale Africii pe Digi Animal World într-un documentar despre fascinantele adâncuri. Hai în Digi Online, azi de la 21:00!

Deși evoluează pe o poziție retrasă, Alexandru Albu a demonstrat în prima parte a campionatului că este capabil și să marcheze goluri și să paseze decisiv.

În cele 19 partide jucate în actuala stagiune, Alexandru Albu a reușit să puncteze de cinci ori și să ofere alte două pase decisive. Mijlocașul defensiv este al doilea cel mai bun marcator al formației lui Mihai Iosif, după atacantul Adrian Bălan, care a marcat de șase ori.

Etichete: transferuri rapid , bogdan apostu , alexandru albu

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă