9 subiecte importante atinse de Dan Petrescu! De la conflictul cu Rădoi până la problemele de la FCSB și lupta la titlu a lui Dinamo | VIDEO

2 months ago 5

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, a spus că n-a vrut să facă aluzie la selecționerul Mirel Rădoi când a spus că acesta a lăudat prea mult Austria și că jucătorii s-au bucurat prea mult după victorie.

Petrescu nu-și pune mari speranțe în calificarea FCSB și crede că ar fi ceva ieșit din comun ca roș-albaștrii să se califice, în condițiile în care au doar 14 jucători valizi.

1. Petrescu despre problemele cu Covid-19 de la FCSB și meciul de astăzi:

„Îmi pare rău pentru cei de la FCSB, pentru că și noi am trecut prin această situație. Îmi dau seama că nu va fi ușor. Să ai jucătorii în spital, în loc să-i ai pe teren nu va fi ușor. Chiar dacă era tot lotul era un meci foarte greu, pentru că la noi în România există asta, meci ușor, meci greu. Unde să fie meci ușor în Serbia? De ce e meci ușor în Serbia?

Nu contează că e locul 4 în Serbia. E un meci foarte greu. Și când nu ai anumiți jucători, dacă se vor califica ar fi ceva unic, în opinia mea, să ai numai 14 jucători și să câștigi un meci în deplasare, în Europa. Ați văzut rezultatele și în Champions League au câștigat toate care au jucat acasă. Deci există clar un avantaj când joci acasă”.

2. Petrescu despre eliminarea fostului adversar, Dinamo Zagreb

„M-a surprins, dar în același timp Ferencvaros a eliminat-o pe Celtic, i-a bătut la ei acasă. Am înțeles că au primit 20 de milioane de la stat, în Ungaria, echipele. Se vede. Când noi primim nimic, e greu să mai cerem. Când vom primi și noi 20 de milioane de la buget sau de undeva, atunci trebuie să așteptăm și noi să ne calificăm în Champions League. Eu mi-aș dori foarte mult ca Ferencvaros să se califice. Dacă într-adevăr e ajutată cu bani”.

3. Petrescu despre starea de sănătate a lui Gică Popescu

„E bine, am vorbit ieri cu el. Cred că în două zile pleacă acasă”.

Astra Giurgiu – CFR Cluj | Conferință de presă

Conferința de presă a antrenorului nostru Dan Petrescu înaintea meciului cu Astra Giurgiu!Hai CFR!

Publicată de Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA pe Joi, 17 septembrie 2020

4. Petrescu despre șansele lui Dinamo la titlu

„N-aș vrea să comentez, pentru că n-am văzut prea bine Dinamo. În primul rând, trebuie să se califice în play-off și nu e ușor să te califici în play-off, nici pentru Dinamo, nici pentru CFR, nici pentru Craiova, nici pentru nimeni. Anul ăsta, bătăia va fi mai mare pentru calificarea în play-off”.

5. Petrescu despre răspunsul lui Rădoi

„N-am înțeles ce aluzie a fost. Eu când am vorbit de națională am spus că atunci când vorbește Mirel Rădoi echipei, pe bună dreptate, spunând că Austria e mai valoroasă, n-am zis că n-a spus corect, am zis că toți ceilalți îl aprobă. Eu când am spus că Lazio, Sevilla, Rennes, Astana aveau echipă mai bună, jucători cotați mai bine, nu mi s-a dat dreptate.

Eu nu am avut nimic să zic împotriva lui Rădoi și nici când am vorbit de jucătorii care s-au bucurat n-am făcut aluzie la selecționer. Am făcut aluzie la jucători, pentru că trebuiau să fie cu picioarele pe pământ, normal să se bucure, dar să nu le pară rău”.

6. Petrescu despre speculațiile privind un conflict al său cu Deac

„Nici nu are rost să comentez acea aberație, dar la noi în ziare se poate scrie orice, se poate comenta orice. Relația mea cu Deac a fost tot timpul la fel și va rămâne la fel. Eu sunt antrenor, el jucător, ne respectăm, am și spus-o că este cel mai bun jucător de la CFR, a câștigat și acest titlu pe merit. Nu am ce să-i reproșez, dacă el a zis ceva despre mine vedeam eu, dar nu am auzit să zic. Dacă aveam ceva de împărțit… El chiar a fost primul care m-a sunat, după apariția articolului și m-a întrebat ce trebuie să facă. I-am zis să joace fotbal și eu să antrenez. Speculațiile din presă nu avem cum să le oprim, dar în niciun caz nu există o problemă între Dan Petrescu și Ciprian Deac”.

7. Petrescu despre meciul cu Astra

„Ca toate meciurile de la Giurgiu, va fi un meci greu, echilibrat, sigur cu multă tensiune, intensitate și cred că micile detalii vor face diferența.

Alibec este cel mai bun atacant din România, în momentul de față, joacă foarte bine și la echipa națională, am văzut altă atitudine la echipa națională, în meciul cu Sepsi a jucat foarte bine și atitudinea lui este total schimbată în bine. Cred că faptul că s-a dus la națională i-a făcut foarte bine”,

8. Pentru despre accidentarea lui Deac

„Ciprian Deac a făcut antrenament normal și ieri și astăzi, dar nu este sută la sută și nu va face deplasarea”.

9. Petrescu despre șansa ca viitorul adversar, Djurgarden, să piardă astăzi cu Europa FC din Gibraltar

„În fotbal e posibil orice, dar în seara asta nu cred că e posibil să se producă vreo surpriză, dar nu se știe niciodată”

The post 9 subiecte importante atinse de Dan Petrescu! De la conflictul cu Rădoi până la problemele de la FCSB și lupta la titlu a lui Dinamo | VIDEO appeared first on Prosport.

Read Entire Article
Powered By Seo Tools