73 de ani de istorie. Pavel Badea și Adrian Mititelu se luptă în continuare pentru palmaresul Universității Craiova. Formația pregătită de Adi Mutu, film grandios de prezentare pe pagina oficială de facebook! | VIDEO

1 lună in urmă 34

Bănia este în sărbătoare, deși ambele echipe ale craiovenilor din Liga 1 sărbătoresc azi, 5 septembrie 2021, 73 de ani de istorie a Universității Craiova. Lupta pentru palmaresul Științei se duce în continuare prin Tribunale între Adrian Mititelu și Pavel Badea, iar la Timișoara se va judeca din nou procesul între Clubul Sportiv condus de fostul căpitan al Științei și FC Universitatea Craiova.

Palmaresul Universității Craiova este cel mai sfânt lucru pentru suporterii olteni, iar acest moment procesul între cele două grupări din Bănie nu este închis definitiv.

Însă, acest lucru nu le-a îmipedicat pe ambele echipe din Bănie să sărbătorească ziua de 5 septembrie 1948, atunci când UNSR Craiova, primul nume purtat de Universitatea Craiova, a disputat primul său meci din istorie.

73 de ani de istorie. Oficialii echipei pregătite de Adi Mutu au făcut un film de prezentare al meciurilor din istoria Universității Craiova pe pagina de facebook!

Pe pagina oficală de fadebook, oficialii echipei U Craiova 1948 au făcut un film de prezentare cu meciuri din istoria Universității Craiova.

În imagini apar fotbaliști din generații diferite ale Universității Craiova dar și Peluza Sud 97, galerie ce susține proiectul formației pregătite în acest moment de fostul mare atacant al naționalei României, Adrian Mutu, 42 de ani.

U Craiova 1948 a încheiat la egalitate partida cu Academica Clinceni după 100 de minute de joc, 1-1, dar a pierdut ulterior partida amicală la loviturule de departajare!

În cursul zilei de sâmbătă, U Craiova 1948 a disputat la Clinceni o partidă de verificare cu Academica. Jocul s-a disputat pe o durată de 100 de minute, 50 de minute repriza, iar rezultatul a fost de 1-1. Pentru FCU a marcat Sidibe, iar pentru ilfoveni a înscris Jutric. Însă, ulterior cei doi tehnicieni au decis ca echipele lor să treacă și la executarea loviturilor de la 11 metri, acolo unde gruparea lui Ilie Poenaru s-a impus cu scorul de 5-4.

Pentru echipa lui Adi Mutu au înscris Bălan, Raicea, Huyghebaert, Compagno și a ratat ultimul penalty, Radu Negru.

Adi Mutu a trimis pe teren în prima parte a meciului o echipă în stistemul 4-3-3 Popa -Bagayoko, Paramatti, Gajic, Bușu – Baeten,Van Durmen, Marquet – Ondaan, Vieira, Sidibe și a decis să termine în partea a doua în sistemul 4-4-2 – Gremsl – Negru, Kovacic, Diallo, Huyghebaert – Raicea, Van Durmen, Marquet, Blidar – Bălan, Compagno.

 

The post 73 de ani de istorie. Pavel Badea și Adrian Mititelu se luptă în continuare pentru palmaresul Universității Craiova. Formația pregătită de Adi Mutu, film grandios de prezentare pe pagina oficială de facebook! | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă