52 de români, acuzați că au furat din casele afectate de indundațiile din Germania. Prejudiciul se ridică la 227.000 de euro

1 lună in urmă 25

În timp ce autoritățile se luptă cu efectele inundațiilor din Renania de Nord-Westfalia, Germania, infractorii au găsit oportunități noi. Casele afectate au rămas goale și la dispoziția hoților.

Peste 190 de infracțiuni au fost comise în Renania de Nord-Westfalia, conform unui raport al Ministerului de Interne german, cele mai afectate zone fiind Hagen, Euskirchen, Erftstadt, Stolberg, Bad Münstereifel și Eschweiler, conform ksta.de.

Poliția din Germania a identificat 145 de suspecți de furt, inclusiv 23 de femei. 52 de suspecți sunt de naționalitate română, 27 sunt germani și 12 sunt de origine turcă.

Prejudiciul se ridică la aproximativ 227.000 de euro. Potrivit Ministerului de Interne, aceasta este doar o estimare preliminară, deoarece determinarea cantității de daune nu a fost încă finalizată din cauza investigațiilor în curs.


Citeste si:

Alertă în Germania. 20 de afgani ”cunoscuţi serviciilor de securitate” se află printre evacuaţii de la Kabul

Parlamentarii germani, avertizaţi în legătură cu riscul unui atac cibernetic din partea unor hackeri ruși în contextul apropierii alegerilor

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă