50 de zile până când Mbappe poate semna cu Real Madrid. PSG pune la cale alt plan. Mama sa are un rol decisiv

4 săptămâni in urmă 26

  • Fotbal: România U20 - Polonia U20, joi, 18:00, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM: Grecia - Spania, joi, 21:45, Digi Sport 1

50 de zile până când Mbappe poate semna cu Real Madrid

Potrivit publicației Marca, madrilenii au rămas "traumatizați" după ce l-au ratat în precedenta perioadă de mercato, numai că parizienii nu cedează nici acum, fapt recunoscut și de antrenorul Pochettino. Conducătorii de pe Parc des Princes încearcă o nouă abordare, cu o altă strategie.

Ultima dată, PSG i-a oferit lui Mbappe 25 de milioane de euro pe an pentru a-și prelungi contractul. Acum, șeicii se gândesc la altă variantă și îi promit lui Mbappe că va străluci în același trident, cu Messi și Neymar.

Mbappe: "Anunțat-o pe PSG în iulie că vreau să plec"

Kylian Mbappe nu se mai ascunde de mult timp și chiar a răbufnit în urmă cu o lună, când a recunoscut ce le-a spus oficialilor echipei.

"Am cerut să plec de la PSG, pentru că, din momentul în care nu mi-am mai dorit prelungirea, am vrut ca clubul să obțină o sumă în schimbul meu, astfel încât să poată aduce un înlocuitor de calitate.

Acest club mi-a dăruit multe, am fost mereu fericit în cei 4 ani petrecuți aici și încă sunt. Le-am transmis celor din club din timp faptul că nu mai rămân, pentru ca ei să aibă timp să reacționeze.

Am vrut ca totă lumea să aibă de câștigat din această afacere, să ne strângem mâinile, dar, le-am spus, de asemenea, că dacă își doresc ca eu să rămân, atunci o voi face. Le-am spus că vreau să plec şi am făcut acest lucru încă de la sfârşitul lunii iulie.

Personal, m-a deranjat faptul că s-a spus că am făcut acest lucru în ultima săptămână a lunii august. I-am anunţat destul de devreme pentru că am vrut ca toată lumea să iasă în câştig, să se facă o afacere bună şi să fim mulţumiţi cu toţii", a declarat Kylian Mbappe pentru RMC Sport.

Ce rol au părinții lui Mbappe în transferul atacantului

Însă interesant este că, în familia lui Mbappe, nu există aceleași convingeri.

"Tatăl său vrea ca el să rămână la PSG, iar eu și cu avocatul vrem ca el să plece. dar niciunul dintre noi trei nu poate să decidă", a recunoscut mama lui Kylian Mbappe.

Astfel, Real Madrid îi va prezenta lui Mbappe altă ofertă în ianuarie. Spaniolii au vrut să demonstreze că nu au așteptat să îl poată lua gratis pe francez, motiv pentru care au și făcut oferta precedentă, refuzată de PSG.

Acest aspect ar putea să conteze în noile negocieri, pentru că Madridul a demonstrat că negociază cumva de pe o poziție puternică, iar jucătorul ar putea fi atras mai mult în acest fel.

Etichete: real madrid , psg , kylian mbappe
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă