5 autovehicule implicate într-un accident grav produs pe A1

1 lună in urmă 26

 ISU Alba Sursa foto: ISU Alba

Un accident rutier grav a avut loc, marți, pe A1, pe sensul de mers Sebeş - Sibiu. Cinci autovehicule, dintre care două TIR-uri încărcate cu materiale de construcţii, au fost implicate în evenimentul rutier.

MARŢI, 07 SEPTEMBRIE 2021, 17:34

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: Ivancica Mihaela

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba, maior Radu Botezan, Garda de Intervenţie Sebeş intervine la un accident rutier produs la kilometrul 293 al autostrăzii, pe sensul către Sibiu.

,,Din primele informaţii, în accident au fost implicate cinci autovehicule, dintre care două autotrenuri încărcate cu materiale de construcţie. Au fost alocate pentru intervenţie o autospecială cu apă şi spumă, o Descarcerare Grea şi cu un echipaj SMURD", a menţionat Radu Botezan.

După sosirea forţelor de intervenţie la faţa locului nu au fost identificate victime. Se acţionează în continuare pentru asigurare măsuri PSI.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră este oprită pe sensul de mers către Sibiu. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă