46 de morți după ce au autobuz de pasageri a luat foc pe o autostradă din Bulgaria. Printre victime sunt și copii, anunță autoritățile

6 zile in urmă 19

De Veronica Micu.
Publicat: 23.11.2021, 06:34.
Actualizat: 23.11.2021, 07:29

Cel puțin 46 de persoane au murit, după ce un autobuz de pasageri înmatriculat în Macedonia a luat foc pe autostrada Struma, în apropiere de satul Bosnek, Bulgaria. Potrivit mass-media locale, tragedia s-a produs la ora 2.00 noaptea. 

46 de morți după ce au autobuz de pasageri a luat foc pe o autostradă din Bulgaria. Printre victime sunt și copii, anunță autoritățile

nova.bg

Flăcările au izbucnit după ce vehiculul a lovit balustrada, anunță Nova TV.

Victimele sunt cetățeni ai Macedoniei de Nord. Șapte persoane rănite au fost transportate la Spitalul din Pirogov. Potrivit autorităților, printre victime se numără și copii.

"Se cercetează cauzele incidentului. Nu știm dacă toți pasagerii sunt cetățenii nștri, dar bănuim că da, deoarece autobuzul este înmatriculat în Macedonia", a declarat Zoran Zaev, premierul macedonean.

Șapte persoane au supraviețuit tragediei din Bulgaria

Un total de 53 de persoane se aflau în autobuz, care, cel mai probabil, mergea spre Istanbul. Cei șapre supraviețuitori ai accidentului sunt o fată de 17 ani și șase adulți.

Toți sunt cetățeni ai Republicii Macedonia de Nord. Reprezentanții spitalului Pirogov au anunțat că starea lor este stabilă și că viața nu le este pusă în pericol.

Șase au arsuri și un pacient are o leziune la picior.

- Articolul se actualizează -

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă