45 de morți, 12 dintre ei copii, în Bulgaria, într-un autocar care a luat foc pe autostradă

1 săptămână in urmă 22

Patruzeci și cinci de persoane au murit într-un accident rutier grav, în care un autocar macedonean a luat foc pe Autostrada Struma, a informat BGNES. Potrivit altor informații, 46 de persoane au murit, scrie portalul de știri Blitz.

52 de persoane călătoreau în autocar. Printre morți sunt12 minori, inclusiv doi gemeni. În accident a murit și șoferul. 5 persoane, 2 femei și 5 bărbați, au supraviețuit și au fost duși la spitalul din Pirogov.

Toate cele 7 victime care au supraviețuit au arsuri la nivelul feței și căilor respiratorii superioare. Sunt două cu arsuri la mâini, celelalte au lacerații, a spus prof. Maya Argirova, șefa clinicii de arși din Pirogov. Oamenii au traume severe, și-au pierdut rude, copiii. Au sărit pe geamurile autocarului, de aici și rănile, a adăugat Argirova. Au fost aduși la spital după ora 3.

Autocarul a intrat în Bulgaria prin punctul de frontieră Kapitan Andreevo la scurt timp după ora 21.00, luni seara. În jurul orei 3.00 a avut loc un accident pe autostradă, pe sensul Sofia – Blagoevgrad.

„La kilometrul 31 de autostradă a avut loc un accident cu un autocar în care circulau 52 de persoane, în urma căruia a izbucnit un incendiu. 45 de persoane au murit.”, au anunțat autoritățile.

Din cauza accidentului Autostada Struma va rămâne închisă pe tot parcursul zilei, cel puțin pe direcția Blagoevgrad.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă