40% din angajații primăriei conduse de Popescu Piedone trec în regim de telemuncă

3 săptămâni in urmă 2

40% din angajații primăriei conduse de Popescu Piedone trec în regim de telemuncă40% din angajații primăriei conduse de Popescu Piedone trec în regim de telemuncă

40% dintre angajații Primăriei sectorului 5 vor trece în regim de telemuncă de lunea viitoare. Decizia a fost luată ca urmare a contextului epidemiologic din București, ținând cont de prevederile din legea privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

MARŢI, 23 MARTIE 2021, 15:08

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: REALITATEA.NET

Măsura de a asigura o prezență fizică a 60% dintre angajați, în timp ce 40% dintre aceștia vor lucra în regim de telemuncă va limita contactul între angajații primăriei, dar și între angajați și cetățeni, se spune într-un comunicat al instituției. 

În ultimele săptămâni, mai mulți angajați de la sectorul 5 au fost confirmați pozitiv cu COVID-19. De asemenea, fiecărei direcții din Primărie i s-a cerut să comunice Direcției Resurse Umane planificarea săptămânală, în fiecare zi de vineri, pentru săptămâna viitoare, astfel încă activitatea să nu fie afectată.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă