4 echipe din Serie A îl vor » Impresarul dezvăluie: „Asta ar putea fi suma de transfer”

2 săptămâni in urmă 6

Articol de GSP - Publicat marti, 11 ianuarie 2022, 09:28 / Actualizat marti, 11 ianuarie 2022 09:53

Impresarul Florin Manea a fost invitat la GSP Live și a vorbit despre Antonio Sefer, mijlocașul Rapidului.

Agentul susține că mijlocașul de 21 este urmărit de mai multe echipe din Serie A, iar transferul s-ar putea realiza la finalul sezonului, pentru o sumă cuprinsă între 500.000 de euro și 1 milion.

 „Trebuie să te asiguri de asta. Știi cu cine negociezi”

SELECȚIONER

Avertisment dinspre FRF, în toiul discuțiilor cu Boloni: „Trebuie să te asiguri de asta. Știi cu cine negociezi”

Florin Manea anunță: „Pe Sefer îl vor 4 echipe din Serie A”

„Există un interes mare pentru Sefer, din Italia. Am avut o întâlnire cu Daniel Niculae (n.r-președintele Rapidului). I-am comunicat că există acest interes.

E o situație destul de avansată, suntem aproape de a avea o ofertă. Mi-au cerut italienii să aflu cam care ar fi prețul. Daniel Niculae mi-a zis «Florine, încearcă să obții cât mai mult posibil». Eu reprezint jucătorul, dar trag și pentru Rapid. Vreau să obțin o sumă cât mai mare.

Cred că suma ar fi cuprinsă între 500.000 de euro și 1 milion. E greu... El intră în ultimul an de contrat, românii nu au o faimă foarte bună. Dar cam acela e prețul. Nu cred că Rapid ar vrea mai mult. Acum să vedem cât obținem. Transferul s-ar face la vară. Sunt 4 echipe din Serie A interesate. Vor veni să-l vadă live.

Sefer ar putea face față acolo, dacă se pregătește cum i-am zis. Am mare încredere în talentul lui. La Rapid joacă în bandă, într-o poziție care nu-l avantajează. În centru ar fi mai bun”, a declarat Florin Manea la GSP LIVE.

450.000 de euroe cota lui Sefer, potrivit transfermarkt

Sefer mai are contract cu Rapid până în iunie 2023. A ajuns la clubul alb-vișiniu în februarie 2019, de la juniorii lui Groningen. Și-a început cariera la Oțelul Galați, club de la care a plecat în 2016.

În acest sezon, Sefer a jucat 17 partide în acest sezon pentru Rapid. A reușit să ofere două pase de gol.

VIDEO Mihai Iosif: „Suflul pe care îl avem în fiecare derby vine din ADN-ul rapidist! Legenda continuă! Istoria merge mai departe”

Citește și: 

Liga 1, „iadul” fotbaliștilor? Aproape 600 de procese în ultimul an + singurele cluburi fără litigii cu propriii angajați

Mihai Iosif își dezvăluie secretele într-un interviu pentru GSP: „Legenda continuă, istoria merge mai departe”

Playtech: Vestea proastă anunțată de Alexandru Rafila. Toți românii tremură după acest anunț


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă