4 cluburi fac pasul înapoi! Protestele fanilor duc la retragerea din Super Liga Europei: „Pregătesc deja documentele”

2 săptămâni in urmă 18

Articol de GSP - Publicat marti, 20 aprilie 2021, 21:13 / Actualizat marti, 20 aprilie 2021 21:43

Chelsea, Manchester City, Atletico Madrid și Barcelona, 4 dintre cele 12 cluburi fondatoare, vor să se retragă din Super Liga Europei. 

UPDATE 21:40 / Atletico Madrid intenționează și ea să abandoneze Super Liga Europei

Conform jurnalistului The Times Matt Lawton, Atletico Madrid a fost întoarsă și ea de către protestele fanilor și plănuiește să abandoneze Super Liga Europei!

Being told majority of clubs now pulling out. Atlético and Barca also backing out. City, as reported. Americans clinging on according to one source but for how long?

— Matt Lawton (@Lawton_Times) April 20, 2021

UPDATE 21:20 / Barcelona și City fac și ele pasul înapoi

Manchester City ar fi transmis deja că se retrage din Super Liga Europei, la presiunea fanilor, anunță BBC. 

Joan Laporta, președintele Barcelonei, a declarat că formația catalană așteaptă opinia fanilor, înainte de a lua o decizie finală: „Clubul nu va adera la Super Liga Europei până când socios nu vor vota pentru asta. Echipa lor, decizia lor”.

Conform BBC, Chelsea și City nu au fost implicate 100% din primul moment. Nu au făcut parte dintre inițiatori, dar au acceptat, de teamă să nu fie lăsate pe dinafară.

Chelsea nu mai vrea în Super Liga Europei

Dan Roan, jurnalist BBC, a dezvăluit în această seară că oamenii din conducerea lui Chelsea pregătesc documentația necesară pentru a se retrage din Super Liga Europei. Reacția vehementă a fanilor, atât în mediul online, dar și protestele din fața arenei Stamford Bridge, au dus la această decizie. 

Fanii lui Chelsea, proteste înaintea meciului cu Brighton

Fanii tuturor celor 12 cluburi fondatoare au demarat campanii de protest împotriva Super Ligii Europei. Cei ai lui Chelsea par să aibă și succes. Suporterii „albaștrilor” și-au făcut apariția în jurul arenei Stamford Brigde, înaintea meciului cu Brighton, de astăzi, din Premier League. 

Chelsea, semifinalistă în Liga Campionilor

Chelsea este calificată în semifinalele actualei ediții din Liga Campionilor, acolo unde ar trebui să o înfrunte pe Real Madrid. UEFA amenință că apariția Super Ligii Europei va duce la înghețarea competițiilor în desfășurare. În aceste condiții, londonezii ar rata șansa de a obține al doilea trofeu în Champions League. 

Citește și alte știri despre Super Liga Europei: 

UEFA acționează în culise ca să spargă Super Liga » Cine ar putea trăda proiectul: „Încă aveți timp să vă întoarceți”

Cel mai dur atac la Super Liga Europei: „Lumea moare și ei vor doar bani. Să-și bage în fund toate milioanele!”

Playtech: Bărbat din Târgu Jiu, mort după vaccinarea cu AstraZeneca. Ce au descoperit medicii în trupul lui


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă