4.575 de oameni vaccinați cu prima doză în ultimele 24 de ore

1 lună in urmă 30

Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) a anunţat, sâmbătă, că puţin peste 6.600 de persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore, iar 4.500 dintre acestea au primit prima doză.

Potrivit CNCAV, în ultimele 24 de ore au fost vaccinate 6.676 persoane, din care 4.575 cu prima doză.

În acelaşi interval, au fost raportate cinci reacţii adverse, dintre care trei la vaccinul Pfizer una la vaccinul Moderna și una la vaccinul Johnson & Johnson. Alte 62 de reacţii adverse sunt în curs de investigare.

„Din cauza faptului că descărcarea datelor din platforma RENV pentru ultimele 24 ore, respectiv pentru întreaga perioadă a campaniei de vaccinare, nu se poate realiza simultan și instantaneu, apar diferențe privind numărul de doze administrate în ultimele 24h. În intervalul de descărcare a datelor sunt înregistrate dozele administrate în această perioadă scurtă de timp”, a transmis CNCAV.


Numărul persoanelor vaccinate a ajuns la 5.279.211, din care 5.163.032 cu schema completă.

"Prin introducerea în RENV a dozelor efectuate în afara României pentru persoanele care au o doză administrată în România (conform OUG 68/2021), numărul total al beneficiarilor vaccinaţi cu prima doză suferă modificări (scăderi), deoarece aceştia devin persoane vaccinate cu schema completă", a arătat sursa citată.

Citeste si:

 „Cred că părinţii ar trebui să ceară şcolilor situaţia profesorilor vaccinaţi şi nevaccinaţi”

 "Eu, ca om, mi-am vaccinat copilul care avea indicaţie de vaccinare"

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă