35 de permise auto ridicate de Politia Rutiera in doua nopti in Bucuresti. Care a fost principala contraventie constatata

1 lună in urmă 1

Politistii de la Brigada Rutiera a Capitalei au anuntat rezultatele actiunilor intreprinse in ultimele doua nopti pe strazile orasului pentru a-i depista pe soferii care incalca legea.

Politistii au aplicat 34 de sanctiuni contraventionale, in valoare de 15.000 lei si au retinut 35 de permise de conducere. Dintre acestea, 20 au fost retinute pentru conducerea sub influenta bauturilor alcoolice, 14 pentru infractiunile constatate si un permis a fost retinut pentru nerespectarea semnalului politistului rutier.

11 certificate de inmatriculare, retrase

Totodata, au fost retrase 11 certificate de inmatriculare, arata Brigada Rutiera. De asemenea, cu ocazia actiunilor de control desfasurate au fost constatate 25 de infractiuni, in doua cazuri fiind identificati soferi care aveau in posesie canabis.

Spre exemplu, un tanar de 21 de ani a condus un autovehicul in timp ce se afla sub influenta sub influenta substantelor psihoactive, el fiind dus la INML in vederea recoltarii probelor biologice. I s-a deschis si dosar penal. A existat un caz similar, de aceasta data barbatul in cauza avand 39 de ani. Si pe numele acestuia a fost deschis un dosar penal.

Mai puteti citi

Marturia cutremuratoare a medicului de la Matei Bals care a spart geamurile pentru a ajunge la pacienti: "Ardeau de vii si strigau dupa ajutor!"Metoda neobisnuita folosita de o femeie pentru a-i distrage atentia unui hot: i-a facut sex oral pana la venirea politistilorINTERVIU Cum a ajuns Romania de la "ciuma Europei" la una din putinele tari in care numarul cazurilor de COVID e in scadere. Explicatiile unui expert in sanatate publicaFenomenul Maldive: Cum au ajuns excursiile exotice mai ieftine decat o vacanta in RomaniaEXCLUSIV Ce investitie uriasa face Simona Halep in zona exclusivista a Marii Negre
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă