3333. Afla ce inseamna cand vezi aceste cifre

5 zile in urmă 35

Un exemplu in acest sens este 3333 sau orice alta combinatie in care se repeta cifra 3 (3:33, 33.3, 33.33).

Care este semnificatia cifrei 3?
In numerologie, cifra 3 poarta denumirea de „numarul copilului”. El contine calitati creative, expresive si jucause. Numarul 3 trimite un mesaj clar: esti incurajat sa fii prezent in viata ta folosindu-ti abilitatile de copil: joaca-te, forteaza cateva limite. Fii liber ca un copil! Chiar daca asta inseamna si sa-ti asumi niste riscuri! Nu te limita cand vine vorba despre idei si planuri marete. Incearca ceva nou. Fa din distractie o prioritate! Cantareste bine inainte sa te inhami la diverse responsabilitati.

Horoscop Minerva 22-28 noiembrie 2021. Roata norocului alege dintre zodii
Care este semnificatia lui 33?
Ca si 11 si 22, 33 este Numar Maestru, in numerologie. Aceste numere au o importanta speciala. Mesajul pe care aceasta combinatie il transmite este sa-ti asculti inima si sa iti impartasesti cunostintele/experientele celorlalti. In acest fel ai oportunitatea sa influentezi pe cineva cu intelepciunea ta.

Horoscop DRAGOSTE 22-28 noiembrie 2021. Marte se află în Casa Scorpionului cel pasional, vine o săptămână plină de iubire
De asemenea, combinatia 33 transmite mesajul ca trebuie sa ai grija de darurile tale, de calitatile tale creative. Pune-le in valoare pentru a dobandi abilitati noi. Fii inventiv! Crede in ceea ce Universul iti poate aduce. Ghizii spirituali te indruma, te ajuta!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă