3 pentru Barcelona! Când vor avea loc alegerile pentru preşedinţia clubului catalan

1 lună in urmă 26

Liga 1: Dinamo - Chindia Târgoviște, sâmbătă, 20:00, Digi Sport 1

EHF Champions League: CSM București - Vipers, sâmbătă, 17:00, Digi Sport 1

Alegerile pentru preşedinţia clubului FC Barcelona, pe 7 martie

Acestea sunt cele două decizii principale luate în cadrul unei reuniuni la care au participat vineri membrii Consiliului de administraţie al Barcelonei, prezidat de Carles Tusquets, şi cei trei candidaţi la preşedinţie (Joan Laporta, Víctor Font şi Toni Freixa), care a avut loc la sediul clubului şi a durat aproximativ două ore.

Însă, pentru ca membrii clubului FC Barcelona să-şi poată exprima votul prin corespondenţă va fi necesară modificarea Legii sportului din Catalonia, care nu prevede în acest moment această posibilitate, subliniază cotidianul El Mundo Deportivo. Data finală a alegerilor va depinde de momentul aprobării acestei modificări.

Alegerile pentru preşedinţia Barcelonei, amânate din cauza pandemiei de coronavirus

Alegerile pentru preşedinţia grupării "blaugrana" au fost amânate din cauza creşterii numărului de cazuri de coronavirus în Catalonia. Vineri, autorităţile din această regiune spaniolă s-au întâlnit cu reprezentanţii Barcei pentru a discuta subiectul amânării alegerilor, după ce cu o zi înainte au decis să extindă restricţiile pentru combaterea răspândirii virusului.

Fostul preşedinte al Barcelonei, Josep Maria Bartomeu, aflat la conducere din anul 2014, a demisionat în luna octombrie în urma presiunii suporterilor acţionari, după ce starul Lionel Messi şi-a anunţat, în vară, intenţia de a părăsi clubul catalan, care se confruntă cu dificultăţi atât pe plan financiar cât şi sportiv.

Etichete: sandro rosell , presedinte barcelona , alegeri barcelona
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă