3 femei din zodiac fără stofă de SOȚIE. Horoscopul cuplului sortit eșecului

2 luni in urmă 18

Horoscopul cuplului sortit eșecului Horoscopul cuplului sortit eșecului

Unele femei pur și simplu sunt născute pentru a fi soții perfecte, mame ideale și partenere de încredere, pe care te poți baza în orice moment. Acestea visează la viața de familie încă de mici și speră să aibă parte de iubire adevărată până la adânci bătrâneți, alături de sufletul lor pereche.

VINERI, 06 AUGUST 2021, 09:54

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: REALITATEA.NET

Totuși, mai există și femei ale căror trăsături le împiedică să îndeplinească acest rol. Ele au alte scopuri în viață și nu pun un accent atât de mare pe relații. Cariera este mult mai importantă, dar și găsirea unui partener ideal, cu care să se potrivească din orice punct de vedere. 

Berbec

Încăpățânată, posesivă, geloasă – cam așa se comportă femeia Berbec atunci când iubește cu adevărat. Nu se lasă până nu îl cucerește ireversibil pe cel drag, chiar dacă acest lucru presupune multe sacrificii. 

Deși toate aceste trăsături ar plasa-o în categoria femeilor din zodiac fără stofă de soție, de cele mai multe ori cicălitoare, adevărul este că această nativă poate să fie nevasta perfectă atunci când persoana de alături îi demonstrează că este devotată și că îi merită dragostea. Până atunci, femeia Berbec va continua să fie judecată greșit. Citește continuarea

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă