28 de persoane au fost evacuate dintr-un bloc din Slatina, după ce acoperișul a luat foc. Nimeni nu a fost rănit

3 săptămâni in urmă 26

Un incendiu a izbucnit vineri, 5 noiembrie, la acoperișul unui bloc din municipiul Slatina. 28 de persoane au fost evacuate din apartamente pe durata intervenţiei pompierilor pentru stingerea flăcărilor, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ISU Olt, Alin Băsăşteanu, citat de Agerpres. Niciun locatar nu a fost rănit.

Focul, izbucnit în jurul orei 19.00, a fost stins după câteva zeci de minute de la intervenţia pompierilor. A fost afectat acoperişul blocului pe o suprafaţă de aproximativ 120 de metri pătraţi.

„Incendiul este lichidat, se lucrează pentru îndepărtarea efectelor. La locul evenimentului au acţionat pompierii Detaşamentului Slatina, cu trei autospeciale de stingere, o autospecială pentru intervenţie la înălţime, o autospecială pentru descarcerare, un echipaj SMURD, un autocamion şi un echipaj CBRN – Chimic, Biologic, Radiologic, Nucelar. În sprijinul pompierilor au acţionat şi echipaje din cadrul IPJ şi IJJ şi un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă”, a spus Băsăşteanu.

Nicio persoană nu a fost rănită.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă