2021: Au crescut cererile pe piata de saltele online

2 luni in urmă 1

Anul 2021 a adus o crestere semnificativa a vanzarilor de saltele pentru pat, ne comunica Noapte-buna.ro - unul dintre cele mai apreciate magazine de saltele online din Bucuresti.

Motivul este simplu. In aceasta perioada de pandemie, oamenii au avut mai mult timp
sa se gandeasca la sanatatea lor, la mediul inconjurator si, bineinteles, au devenit mai atenti in ceea ce priveste achizitiile de produse menite sa le satisfaca nevoile de baza.

Cu totii stim ca un somn odihnitor, sanatos, este extrem de important in viata fiecarui om.

Insa, putini dintre noi obisnuim sa acordam prioritate specificatiilor unei saltele de pat atunci cand vine vorba de achizitiile necesare pentru casa noastra.

De exemplu, achizitionarea unei saltele nepotrivita nevoilor specifice ale fiecarui om poate afecta in mod negativ timpul petrecut in pat (de la insomnii pana la dureri lombare).

De aceea, Noapte-buna.ro ne recomanda sa tinem cont de cateva aspecte importante
atunci cand luam decizia de a achizitiona o saltea de pat.

Aceste detalii sunt importante pentru confortul nostru si vizeaza:

nivelul de fermitate a salteleicompozitia materialelorgreutatea corporalastilul/ pozitia in care obisnuiesti sa dormispecificatiile/ preferintele partenerului/ partenerei.

Pe langa preferintele coloristice si cele de design, este indicat intotdeauna sa le cereti expertilor sa va faca o oferta care sa indeplineasca in primul rand caracteristicile specifice nevoilor dumneavoastra.

Tipuri de saltele:

saltele de pat cu latexsaltele memory foamsaltele cu arcurisaltele ortopedicesaltele superortopedice.

Noapte-buna.ro este un magazin online specializat pentru multiple tipuri de saltele. Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu, dispune si de showroom* / magazin fizic in Bucuresti, unde aveti posibilitatea de a testa salteaua potrivita pentru o... Noapte Buna!

*In aceasta perioada, pentru a evita aglomeratia din showroom, va invitam sa faceti o programare telefonica la numarul 0721.359.121.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă