15 secunde de agonie: cum și-a salvat viața pilotul care a rămas fără volan în timp ce accelera

3 luni in urmă 32

Liga 2: FC U Craiova 1948 - Metaloglobus, marți, 17:00, Digi Sport 1

UCL: Dinamo Kiev - FC Barcelona, marți, 22:00, Digi Sport 1

15 secunde de pericol: cum s-a descurcat pilotul care a rămas fără volan în timpul cursei

În timpul calificărilor, pilotul local Kin Sang Cheang (de la FU LEI LOI Racing Team) a rămas fără volan, iar o cameră aflată în interiorul mașinii sale a surprins modul în care acesta a reușit să controleze situația.

Cheang, aflat la volanul unui Mini Cooper S, a rămas cu volanul în mâini chiar în timp ce accelera pe o porțiune dreaptă din circuit.

În ciuda situației extrem de periculoase, pilotul și-a păstrat calmul și a controlat mașina doar cu axul de direcție și schimbătorul de viteze, în timp ce ținea volanul căzut în mâna dreaptă.

Toată ”agonia” sa a durat în jur de 15 secunde, până când Kin Sang Cheang a reușit, în mod incredibil, să monteze la loc volanul.

Circuitul din Macao, printre cele mai periculoase din lume

Grand Prix-ul din Macao este unul dintre cele mai periculoase din lume. În 2018, germanca Sophia Florsch, pe atunci de doar 17 ani, a suferit un accident teribil.

Nemțoaica a avut o fractură la coloană, fiind operată timp de 11 ore. Accidentul, unul extrem de mediatizat la acea dată, a avut loc la o viteză amețitoare:  276,2 kilometri pe oră.

Anul acesta, la Macao, s-a impus pilotul englez Robert Huff, care a condus o Honda Civic TCR.

Etichete: volan , mini cooper s , grand prix macao , kin sang cheang
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă