15 cadouri amuzante de Valentine’s Day

2 săptămâni in urmă 10


O zi în care nu zâmbești este o zi pierdută. De ce să nu faci din oferirea unui cadou un moment haios pentru toți cei implicați?! Dacă ești genul căruia îi place să surprindă pe cineva cu cadouri amuzante, iată mai departe 10 idei de cadouri haioase de Valetine's Day pe care le poți oferi cuiva drag!


Acest articol conține linkuri cu coduri de marketing afiliat, ceea ce înseamnă că dacă veți comanda online produse din magazinele promovate, un procent din valoarea achiziției intră în contul de afiliere al Libertatea. Mai multe detalii despre marketingul afiliat, pe profitshare.ro sau 2performant.

Cadouri haioase de Ziua Îndrăgostiților 2021


1. Ai fost stresat(ă) în ultima perioadă pentru că nu știai ce cadou să îi iei de Valentine’s Day? Nu te da de ceasul morții, mai mult ca sigur și jumătatea ta a avut aceeași problemă. Poți să alegi un cadou amuzant care să vă relaxeze pe amândoi. Ia-i un ENTER, cu un singur click! E o tasta antistres, perfectă pentru momente tensionante, din categoria cadouri haioase!2. Cine vrea să arate că dispune, poate să impresioneze cu un cadou epatant, arogant și aparent costisitor. Arată-ți independența financiară oferind cadou cea mai scumpă hârtie igienică de pe piață. E din dolari, dar o iei în lei. Face toți banii!


3. Dacă tot am ajuns în zona asta un pic absurdă a cadourilor amuzante, de ce să nu ducem totul un pas mai departe? Ce spun eu un pas? De fapt oricâți pași, numai să îi facă în ceva comod, cum ar fi acești papuci cu încălzire la microunde, albaștri! Cu 60 de secunde la microunde, picioarele stau la căldurică 60 de minute, iar tu, cel care i-ai făcut acest cadou haios și util, vei fi privit ca un salvator în zilele în care nu e căldură la calorifer!


4. Ți-am trezit interesul pentru că iubita ta are picioarele sensibile și vrei să ai grijă de ea? De ce să nu îi oferi varianta de papuci cu masaj inclus? Denumirea științifică sub care poți achiziționa acest cadou amuzant este aceea de Aparat Pufosenii Roz cu Vibratii. Nu știm alții ce spun, dar mergi la sigur cu așa cadou!5. Dacă picioarele ei sensibile vor să fie și la modă, soluția e la îndemână (ha, ha, picioare – îndemână, ce alăturare). Nu orice șosete se califică pentru a fi un cadou haios, însă aceste șosete haioase pofticioase (așa șe spune, așa le-am scris) au tot ce le trebuie să devină un cadou apreciat.


6.
Nu uitați însă că orice femeie, iubită, soție, sau fată dorită
și încă necucerită, apreciază un buchet frumos de Ziua
Îndrăgostiților! Dar de ce să îi iei niște flori care se
ofilesc după cîteva zile? Mai bine ia acest
Buchet
festiv de ursuleti, 11 pufosi de vita nobila! O să îi
smotocească cu drag, apoi poate vă pupați și voi.7.
Nu e Ziua Îndrăgostiților fără o noapte pe măsură. Pentru
cuplurile care se cunosc îndeajuns, un Set
Bondage Bad Kitty Noughty Toys Roz poate fi nu doar un cadou
pentru ea, ci și pentru el. Cu plăcere!


8. Dacă nu sunteți genul acestor jocuri și preferați chestiile mai puțin vinovate, puteți să vă jucați altceva. O soluție salvatoare pentru o seară amuzantă este Turnul Petrecerii. Nu o să câștige mereu jumătatea ta, dar măcar o să rîdeți cu poftă!


9.
După atâta tensiune și concentrare și atenție la cum pui piesele
din turnul de mai devreme, puțină relaxare pentru mușchi vine la
țanc! O
minge
masaj cu efect racoritor 2 in 1, Bolk poate fi cadoul perfect.


10. Dacă ai agățat-o acum mulți, mulți ani și acum o seară în doi se încheie liniștit, tu privind un meci și ea citind o carte, de ce să nu îți acorzi tot confortul de a adormi liniștit duă meci, în timp ce ea mai parcurge o pagină-două din romanul preferat. Asigură-ți întunericul pe jumătatea ta de pat luându-i ei cadou o lampă de carte cârlig. Ea zâmbește și citește, tu adormi liniștit. Happy wife, happy life!


11. Dacă de fapt ea vrea să doarmă, dar meciul tău a intrat în prelungiri, ca să nu fie deranjată de lumina televizorului cât timp sunt penalty-uri, ia-i partenerei tale aceasta mască de dormit șoricel iubăreț. Acum, nu știm cine este șoricelul iubăreț dintre voi doi, dar sigur o să doarmă liniștită. Ah, nu uita să dai televizorul pe mute și bucuria calificării echipei preferate trăiește-o pe silent. Happy wife, hapy life!


12. Oooooof, nu ai putut să te abții și ai țopăit de bcuurie în pat la golul marcat de favoriții tăi și ai trezit-o din somn cînd visa o vacanță în țările calde? Fii pregătit să îți iei pedeapsa. Puțină penitență nu strică, așa că arată-i că faci tot ce vrea, oferindu-i cadou această Păpușă Voodoo. Vine la pachet cu 10 ace și probabil vei simți nevoia să faci exact ce își dorește iubita ta. Până la urmă, dragul meu, happy wife, you stay alive!13. Cadoul amuzant cu numărul treisprezece nu este cu ghinion. Ghinion este dacă sparge oglinda iepuraș pe care o să i-o iei tu de Ziua Îndrăgostiților. Așa că poți să îi iei două, să fie! Una în baie, una în bucătărie – femeile se machiază oriunde.


14. Pentru că ne apropiem de sfîrșitul listei cu idei de cadouri amuzante (adică am ajuns la coadă, cum s-ar spune), aveți aici varianta unei pături coadă de sirenă! Nino, nino, tocmai vi s-au aprins beculețele și știți că va adora acest cadou? Nu e nevoie să ne mulțumiți, știm că v-am dat o idee perfectă.15. Și, pentru că nu puteam încheia aceste idei de cadouri haioase fără să milităm pentru egalitatea în cuplu, avem pentru voi și pătura cu mâneci pentru cuplu. E ce trebuie, adică vă aduce aproape și vă ține de cald.


15 bis. Stai, nu e un bonus, sunt doar 15 lucruri pe care să le faci cu iubita ta de Valentine’s Day!


Iar
dacă aceste cadouri amuzante nu sunt ceea ce cauți, poți merge în
zona sobră-elegantă alegând dintre aceste brățări
drept cadou, ori să vezi cele
mai bune parfumuri ieftine sub 100 de lei!


Iubita ta e departe de tine din cauze diverse? Poți să îi trimiți cadoul însoțit de unul dintre aceste mesaje de Valentine’s Day. Sigur va fi înduioșată și fericită!


Happy Valentine!


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă