130 de cabinete noi de vaccinare deschise incepand cu 1 martie. Cate persoane vor putea fi imunizate pe zi

1 lună in urmă 3

Alte 130 de cabinete noi devin operationale pentru imunizarea cu vaccinul produs de compania Pfizer/BioNTech incepand cu 1 martie, anunta CNCAV. Concret, 156.000 de persoane se vor putea vaccina in urmatoarele 20 de zile, in aceste cabinete, unde capacitatea de vaccinare a fiecarui cabinet este de 60 de persoane pe zi.

Programarea pentru vaccinare se va putea realiza incepand de maine, 27 februarie a.c., si se adreseaza persoanelor vulnerabile care, potrivit Strategiei nationale de vaccinare impotriva COVID-19, fac parte din Etapa a II-a, respectiv persoanele cu boli cronice, cu varste peste 65 de ani si persoanele cu dizabilitati.

Modalitatile de programare la vaccinare sunt cele deja cunoscute, respectiv individual, prin apartinatori sau prin directiile de asistenta sociala de la nivelul primariilor, prin intermediul platformei electronice, a medicului de familie/ curant, cat si prin call center, la numarul unic 021.414.44.25 sau la numerele de suport destinate fiecarui judet in parte, disponibile pe platforma de informare: https://vaccinare-covid.gov.ro.

Totodata, actiunea de imunizare a personalului didactic continua la nivel national, pana la data de 10 martie a.c., precum si vaccinarea persoanelor nedeplasabile, care fac dializa, din centrele rezidentiale, medico-sociale si a persoanelor fara adapost. De asemenea, in paralel, continua programarea persoanelor inscrise in procesul de imunizare cu vaccinul produs de compania Oxford/AstraZeneca.

Mai puteti citi:

Fosta politista Irina Alexe (USR PLUS), pensionata la 42 de ani cu pensie speciala, numita secretar de stat la InterneGreseala de 50 de milioane de dolari facuta de un bunic roman care voia sa le vanda australienilor o cantitate uriasa de droguriFemeie din Bucuresti, amendata dupa ce a sesizat la Politie un furt. Ce a decis instantaCum a ajuns Ana Bogdan marea dragoste a prietenului fostului iubitDaunele morale primite de o femeie cu sotul si copilul morti intr-un accident, considerate prea mari. Suma finala stabilita de judecatori
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă