11 ore pe jocuri

1 lună in urmă 22

Australianul a participat la calificările pentru primul turneu de Mare Șlem al anului, disputate la Doha, reușind chiar să le depășească. Vanessa Sierra, 26 de ani, prietena lui, care este entertainer pe site-ul OnlyFans, l-a însoțit în Qatar, cei doi revenind acasă împreună, într-unul dintre zborurile puse la dispoziție de organizatorii de la Australian Open. Au intrat apoi în carantină pentru 14 zile într-o cameră de hotel, conform regulilor sanitare.

Un adevărat calvar pentru cuplul Sierra-Tomic. Ea a invocat neajunsuri personale inedite, cum ar fi acela că până acum nu s-a spălat niciodată singură pe cap, dar și că "este o singură baie, nu am defecat vreodată în fața lui Bernard, nu știu ce voi face". Într-un interviu pentru NCA NewsWire, Sierra a povestit cu abundență de amănunte cum arată carantina lor în hotel. Începând cu mâncarea, la care au renunțat, "pentru că e de rahat", comandând prin Uber eats.

Ea susține, de asemenea, că nimeni nu a făcut curățenie în cameră sau a schimbat cearceafurile, că au trebuit să-și spele singuri farfuriile în chiuveta de la baie. Din cauza spațiului strâmt, Tomic nu poate face exerciții, așa că perechea și-a ocupat timpul cu jocuri video. "Am jucat Pokemon 11 ore la rând, iar cu o zi înainte cred de 12 ore", a precizat Sierra. "Bernard a jucat World of Warcraft cam tot atât timp când am stat eu pe Pokemon. E cam unica opțiune pentru noi".

Revenind la hrană, a dezvăluit că Tomic e vegan și că preparatele oferite de hotel nu erau potrivite cu dieta lui, așa că au cheltuit "chiar și 200 de dolari zilnic pe mâncare comandată". S-a plâns și de faptul că la un moment dat au comandat de 60 de dolari, dar livrarea s-a produs după 22:00, iar personalul hotelului nu mai duce în camere pachetele la acea oră. "Așa că nu ne-au permis să ne mâncăm propria mâncare", a punctat vedeta. 

3prezențe în optimile de finală are Bernard Tomic drept cea mai bună performanță a sa la Australian Open

Forțată să stea izolată 14 zile, Sorana Cîrstea a răbufnit: „Du-te acasă! Nu ne pasă că ești aici” / „Federația voastră de tenis face bani pe spatele nostru”

„Te omor în numele copilului meu”. De ce nu fac oamenii loc unei ambulanțe care vine pentru altcineva?

Libertatea

Playtech: Anunțul ȘOCANT făcut de George Simion, chiar ieri. E ireal ce se întâmplă cu partidul AUR
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă