11 morți și 19 răniți, după ce un camion s-a lovit frontal cu un autobuz, pe o autostradă din China

1 lună in urmă 5

Unsprezece persoane au fost ucise și 19 persoane rănite, după ce un camion și un autobuz plin cu călători s-au ciocnit duminică, în estul Chinei, au anunţat autoritățile.

Un accident în care au murit 11 oameni a avut loc în China

Captura Video / Youtube

11 morţi în China, după un accident rutier

Accidentul s-a produs la primele ore ale zilei de duminică, camionul trecând peste axul central din mijlocul unei autostrăzi din provincia de est Jiangsu și ciocnindu-se cu un autobuz care circula în direcția opusă, provocând răsturnarea autobuzului.

Accidentul a angrenat și alte două camioane care circulau în spatele autobuzului, în timp ce şoferii încercau să evite accidentul, potrivit unui comunicat al biroului de gestionare a traficului din Ministerul Securității Publice din China, care investighează accidentul. Autobuzul de călători circula între Shanghai și Jiangsu, a declarat agenția oficială de știri Xinhua.

Viteza, depăşirile periculoase, vehiculele prost întreținute și șoferii obosiți sunt cel mai adesea cauzele unor accidente de circulație grave în China. În 2019, au existat aproape 248.000 de accidente de circulație, cu aproape 63.000 de decese, potrivit Biroului Național de Statistică din China.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

accident china autobuz autostrada camion
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă