11 arestări pentru postări pline de ură pe Facebook. Anglia a anunţat alte ţări cu privire la 123 de conturi "criminale"

2 luni in urmă 30

  • Liga 2: Steaua - Csikszereda, miercuri, 20:30, Digi Sport 1

  • Liga 2: Unirea Constanța - Hermannstadt, joi, 17:30, Digi Sport 1

Marcus Rashford, Jadon Sancho şi Bukayo Saka au fost victimele abuzurilor online după ce au ratat loviturile de departajare pe Wembley.

Poliţia din Anglia a informat statele din afara Regatului Unit cu privire la 123 de conturi de pe care s-au făcut postări pline de ură după EURO 2020

Şeful poliţiei specializate pentru fotbal, Mark Roberts, a comentat situaţia: ''Există oameni care cred că îşi pot ascunde profilul social media şi să scape cu faţa curată după ce postează comentarii pline de ură. Trebuie să se gândească de două ori, avem anchetatori care caută comentarii abuzive în conexiune cu meciul şi, dacă identifică un comentariu penal, cei care îl postează vor fi arestaţi''.

Poliţia britanică specializată pentru fotbal a precizat că 207 postări în social media au fost identificate ca fiind ''criminale'', iar 123 de conturi aparţineau unor indivizi din afara Regatului Unit.

Detalii legate de aceşti indivizi şi cazurile sunt în proces de a fi transmise ţărilor respective.

În total 34 de conturi au fost identificate ca fiind din Regatul Unit, iar 11 dintre posesori au fost arestaţi, anunţă Agerpres.

Etichete: postari facebook , arestari postari
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă