10 oameni răniți la Gara Obor din Capitală, în urma unui accident între două microbuze

1 lună in urmă 18

 Accidentul a avut loc miercuri dimineaţă, în gara Obor, din Capitală. Șoferul unui microbuz, în vârstă de 53 de ani, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat într-un alt microbuz, care era staționat. În urma impactului, conducătorul microbuzului și nouă pasageri din acesta au fost răniți, a informat Brigada Rutieră a Capitalei într-un comunicat de presă.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 10.26. Șoferul microbuzului se deplasa pe şoseaua Gării Obor dinspre strada Baicului, către bulevardul Ferdinand I.

”Când a ajuns în dreptul gării, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un alt microbuz aflat în staţionare pe partea dreapta a sensului său de deplasare. Din impact microbuzul a fost proiectat în două autovehicule, staţionate şi acestea”, a transmis Brigada Rutieră a Capitalei.

Conducătorul microbuzului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

„În continuare sunt efectuate verificări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și condițiilor producerii accidentului rutier”, mai arată sursa citată, care a precizat că traficul rutier este îngreunat în zonă și se desfășoară alternativ sub îndrumarea polițiștilor rutieri.

Foto: Observator News

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă